Sari la conținut
Începe acum

Cum schimb planul (upgrade sau downgrade)?

Poți trece oricând la un plan superior sau inferior. Planurile se plătesc lunar, anual (cu reducere) sau, unde este disponibil, o singură dată, pe viață.

Schimbă planul

  1. Apasă pe numele tău din dreapta sus și alege Facturare, apoi Schimbă planul (sau deschide direct pagina Prețuri).
  2. Alege perioada: Lunar, Anual sau Pe viață.
  3. La planul dorit apasă Treci la un plan superior sau Treci la un plan inferior. Planul tău actual este marcat cu Planul curent.
  4. Pe pagina Finalizează comanda, alege metoda de plată și completează datele de facturare.
  5. Opțional, apasă Aplică un cod promoțional dacă ai un cod de reducere.
  6. Verifică sumarul comenzii și apasă Finalizează comanda. Plata cu cardul se face securizat, pe pagina procesatorului de plăți (Stripe).

Noul plan devine activ imediat după confirmarea plății.

Pagina Facturare cu planul curent și utilizarea
Pagina Facturare: planul curent, data până la care ai acces și utilizarea

Compară planurile: pe pagina Prețuri, secțiunea Compară planurile îți arată toate funcțiile, una lângă alta: număr de pagini BIO, linkuri, coduri QR, domenii, perioada de păstrare a statisticilor, echipe, blog și altele.

Treci la un plan inferior? Verifică înainte limitele noului plan. Dacă ai mai multe elemente decât permite planul nou, nu vei mai putea crea altele noi până nu reduci numărul lor. Vezi limitele planului

Mai ai nevoie de ajutor?

Nu găsești răspunsul pe care îl cauți? Trimite-ne un mesaj și echipa noastră îți va răspunde.