Skip to content

Cum îmi anulez abonamentul?

Poți anula abonamentul oricând, direct din cont, fără să ne contactezi.

  1. Deschide Facturare din meniul contului.
  2. În caseta planului, apasă Anulează abonamentul (sau Anulează perioada de probă, dacă ești în perioada de probă).
  3. În fereastra Anulezi abonamentul?, confirmă cu parola contului.
  4. Opțional, spune-ne la De ce pleci? motivul – ne ajută să îmbunătățim serviciul.
  5. Confirmă anularea. Dacă te-ai răzgândit, apasă Păstrez planul.

Ce se întâmplă după anulare

  • Abonamentul nu se mai reînnoiește și nu mai ești taxat.
  • Păstrezi toate funcțiile premium până la finalul perioadei deja plătite. În Facturare vei vedea mesajul Abonamentul tău nu se va reînnoi. Păstrezi toate funcțiile premium până pe [data].
  • După această dată, funcțiile premium nu mai sunt disponibile, iar în Facturare vei vedea mesajul Planul tău premium a expirat. Reînnoiește-l ca să recuperezi funcțiile premium.

Poți reveni oricând la un plan plătit cu Reînnoiește planul sau din pagina Prețuri.

Vrei să ștergi complet contul și datele? Vezi Cum îmi șterg contul?

Still need help?

Can’t find the answer you’re looking for? Send us a message and our team will get back to you.